Underbara kaffe

Det finns vissa saker som ger större glädje än andra och så är det med dryck tycker jag. Att få en god kopp kaffe på morgonen är verkligen något som skänker glädje och som gör att det blir lättare att gå upp på morgonen.
Ja vetskapen att man ska få en god frukost är så underbart tycker jag, det är väl därför som jag älskar hotell frukost för man vet att man kommer att få god mat när man vakar, plus att man slipper göra det själv och man kan äta hur mycket som helst. Det är verkligen trevligt.

Måste vara bra bryggt

Just kaffet handlar ju om att det måste vara en bra kaffebryggare bra kaffe och någon som gör det med kärlek. Då blir det hur gott som helst och man vill bara ha mer.
Ja det finns så många olika sätt att brygga kaffe på och beroende på vart man är i världen så bryggs det olika och det uppskattas olika. Vissa länder vill ha små starka koppar andra stora blaskiga, och så vidare. Det finns alla former och smaker på kaffe.
Det gäller att hitta sin stil som man tycka om och göra det på det viset. Men hur som helst så är det viktigt att få en god kopp kaffe på morgonen det tycker i alla fall jag. Det r en viktig del av morgonen tycker jag i alla fall och jag vet att det är många med mig som tycker likadant. 
Det är något speciellt och något som är väldigt uppskattat av så många och det är verkligen världen över och dieter ju fantastiskt att det är så många människor som tycker om att dricka kaffe. Ja det är lite fascinerande när man tänker på det och det är samtidigt lite härligt att tänka på det att vi är så många som tycker om det.